Nyheder: Juli 2013

Hej igen. Hvis I bare skimmer forsiden, ligner jeg et dovendyr, der bare har sløset i månedsvis uden at have lavet noget nyt. Men jeg har faktisk arbejdet hårdt på at lave nye anmeldelser af albums, jeg allerede har anmeldt. Jeg gør dette, fordi jeg har et ugentligt radioprogram at tage mig af, og der går jeg igennem alle albums kronologisk. Og jeg kan simpelthen ikke bruge mine oprindelige anmeldelser af de ældste albums på listen, for de er alt for korte, og de lever på ingen måde op til mine standarder. Så hvis I går igennem 2012-månederne, kan i nok finde masser af anmeldelser I endnu ikke kender til, med mindre I lytter til mit radioprogram, The Vinyl Countdown.

Der er mange, der desværre ikke kan lytte til programmet, for det er kun tilgængeligt for DAB+-ejere i nordsjælland. Selvfølgelig har der så været snak om at lægge det op som podcast, men programmet består desværre også i stor del af at spille musik, som jeg ikke har ret til bare at lægge op på internettet sådan lige. Jeg har dog snakket med bibzooms chefredaktør, Niels Mark, og det ser ud til, at de måske har mulighed for at lægge det op på deres hjemmeside som podcast. Jeg har just sendt det første afsnit til ham, og så må vi se, hvad han siger. Desuden er 4 af mine anmeldelser blevet lagt op på bibzoom nu, og her er de:
Eurythmics – Touch
ZZ Top – Tres Hombres
Public Enemy – Yo! Bum Rush the Show
Kiss – Destroyer

Som sidste lille nyhed, skal jeg den 10. juli til Malmö for at se Iron Maiden live. Det glæder jeg mig naturligvis til. Og så kunne jeg godt tænke mig at afslutte med at give jer en playlist, så her har I en, jeg lavede i anledning af årets længste dag. Temaet er derfor utrolig lange numre. Nyd den, men det kan godt tage noget tid.