Nyheder: Juni 2014

Så har årets sjette måned åbnet sin dør, og for fanden, jeg er spændt. Ikke alene er jeg blevet optaget på Sankt Annæ Gymnasium, som jeg skal starte på til august, jeg er også kommet halvvejs gennem Rolling Stone-listen, og jeg har vundet 6 cd’er, en vinyl og en T-shirt gennem P6 Beat. Jeg har taget en lille pause fra forberedelserne til afgangsprøverne, og her vil jeg fortælle jer om mit musikliv. I den kommende måned står det bl.a. på NorthSide, hvor jeg forhåbentlig skal få mig en masse fede koncertoplevelser gennem navne som Arcade Fire, Pixies, The National og Queens of the Stone Age. Før det skal jeg dog se Kvelertak i Lille Vega, og jeg kan klart anbefale at lytte til dem, hvis du er en fan af heavy metal – de har en sjov stil, der er helt deres egen, og så trænger de til mere popularitet.

The Vinyl Countdown, mit radioprogram på Rockkanalen kører sideløbende med bloggen, men her på bloggen vil I naturligvis få anmeldelserne først. Jeg fejrede i onsdags denne halvvejs-milepæl ved at spille en masse numre, jeg ellers ikke havde haft mulighed for at spille. Jeg glæder mig enormt meget til de næste 50 afsnit. Det er skønt at lave, og hvis man vil høre det, så tænd for Rockkanalen hver onsdag kl. 17. Hvis dette ikke er muligt, bliver mit program genudsendt hver søndag kl. 15.

Bibzoom fortjener en større ros denne måned end nogensinde før. De har nu udgivet ikke blot i alt 100 anmeldelser fra min hånd, de har også interviewet mig i den anledning:
Interview med mig
Bob Dylan – Time out of Mind
The Doors – Strange Days
Sinéad O’Connor – I Do Not Want What I Haven’t Got
PJ Harvey – Rid of Me
The Clash – Sandinista
Big Star – Radio City
Lynyrd Skynyrd – (Pronounced ‘Lĕh-‘nérd ‘Skin-‘nérd)
Nas – Illmatic

Som altid vil jeg afslutte et af disse indlæg med en liste over de kommende albums, jeg glæder mig mest til i denne måned:

  1. Jack White – Lazeretto
  2. Lower – Seek Warmer Climes
  3. The Antlers – Familiars
  4. First Aid Kit – Stay Gold
  5. Parquet Courts – Sunbathing Animal
  6. Dub Thompson – 9 Songs
  7. Clipping. – CLPPNG
  8. Bob Mould – Beauty & Ruin
  9. Eno Hyde – High Life
  10. Blaue Blume – Beau & Lorette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.