Nyheder: April 2013

Den første nyhed er netop det, du sidder og læser lige nu. Jeg vil fra nu af opdatere jer månedligt med nyheder om bloggen og mine anmeldelser.

Jeg ved, at jeg tilsyneladende ikke har været så aktiv i det sidste lange stykke tid, da det ved første øjekast ser ud til, at jeg kun har lavet 1 anmeldelse siden midten af februar. Jeg har skrevet nye udgaver af gamle anmeldelser, fordi jeg gerne vil have bloggen til at omfatte hele Rolling Stone-listen, samtidig med, at jeg giver jer anmeldelser af høj kvalitet. Høj kvalitet er ikke en beskrivelse, jeg ville bruge om mine tidligste anmeldelser, som jeg skrev på facebook i sin tid. De var af en længde, som ofte svarede til under en tredjedel af en af mine nyeste anmeldelse, så man fik naturligvis ikke meget indsigt. Så jeg har skrevet nye anmeldelser af Touch, Born Under a Bad Sign, Tres HombresYo! Bum Rush the Show, Destroyer, New Day RisingShe’s So Unusual, That’s the Way of the World, Vitalogy, All the Young Dudes, Entertainment!, Guitar Town, Voodoo, Mellon Collie and the Infinite Sadness, Maggot Brain, All Time Greatest Hits, Branded Man, Life After Death, Armed Forces, The Smiths, Faith, I Want to See the Bright Lights Tonight, Radio og The Paul Butterfield Blues Band. I den anledning er anmeldelseslisten blevet opdateret.

En anden årsag til at alle disse anmeldelser bliver skrevet, er fordi, jeg er blevet tilbudt at lave mine anmeldelser som radioprogram. Pt. er Kanal Plus (ikke at forveksle med Canal+ – Kanal Plus kom forresten først) i Nivå i gang med at beslutte sig for, hvilken kanal det skal være, men det kommer uden tvivl til at være noget, man rent faktisk kan lytte til. Derfor skal listen selvfølgelig starte fra bunden, og hvis jeg skulle bruge de oprindelige udgaver af de ældste anmeldelser, ville programmet virkelig ikke være værd at bruge sin tid på at lytte til.

Og hvis I har læst om mig-sektionen på det seneste og kigget ned på kommentarerne, kan I se at Niels Mark, hovedredaktør på Bibzoom, har tilbudt, at bruge mine anmeldelser på sin side. Jeg har snakket med ham over mail, og jeg var naturligvis ganske villig til at få mine anmeldelser op på siden. Der er ikke nogen af dem deroppe endnu, men de kommer forhåbentligt snart, og Niels Mark har været så venlig at love, at han til den tid vil linke til min blog, hvilket jo bare vil udbrede kendskabet til den, så det lader til at være et samarbejde med fordele for os begge.

Det var alt i denne omgang. Glæd jer til nye anmeldelser, lister, nyheder og andet godt her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.