Nyheder: August 2013

Så er der gået en del tid, siden jeg sidst opdaterede med nyheder. Desværre er forsiden på bloggen pt. ikke den mest interessante ting at se på, men det skal nok forhåbentlig ændre sig så snart som muligt. I mellemtiden, vil jeg da lige dele en række anmeldelser, bibzoom har lagt op. De er selvfølgelig også at finde i bloggens bagkatalog. Til trods for min blogs datomærkninger, er anmeldelserne faktisk forholdsvis nye, og jeg er i gang med at skrive nye anmeldelser af alle de albums, jeg tidligere har skrevet om. De gamle var bare noget hø, og jeg kan ikke byde jer sådan noget ragelse, så hele Rolling Stones liste bliver forhåbentlig snart tilgængelig herpå.

Men her er bibzoom-anmeldelserne altså:
Hüsker Dü – New Day Rising
Cyndi Lauper – She’s So Unusual
Earth, Wind & Fire – That’s the Way of the World
Pearl Jam – Vitalogy
Mott the Hoople – All the Young Dudes
Steve Earle – Guitar Town

Som du nok kan se, er der væsentligt flere nye anmeldelser på bibzoom denne måned end den sidste. De har valgt at skrue op for frekvensen, mine anmeldelser bliver udgivet på, så det er ganske dejligt. Hvis vi lige bruger ordet frekvens på anden facon, kan jeg anbefale alle DAB+-ejere i Nordsjælland at indstille deres radio til rockkanalen hver tirsdag kl. 17, hvor I kan høre mig snakke om musik på The Vinyl Countdown. Jeg får også spillet et par skiver i løbet af hvert program, så I kan lære noget og høre noget god musik samtidig.

Og så skal jeg denne måned se selveste David Byrne og St. Vincent i Falconersalen. Det er den 22., og så er der dømt øl, fisse og hornmusik. Eller i hvert fald øl og hornmusik.