Nyheder: Juni 2013

Glædelig grundlovsdag!

I dagens anledning har jeg lavet et program til Rockkanalen, som alle med DAB+ i Nordsjælland bør lytte til kl. 15. Det er en time om dansk rocks historie fra Steppeulvene til Volbeat. Det fokuserer på musikken, men jeg bidrager med speaks indimellem. Derudover er det jo også fars dag, og i den anledning har jeg lavet en playlist på Spotify:

Og det er måske lidt sent, men mødre skal vel heller ikke føle sig snydt, så her er en playlist, jeg lavede for en måned siden til min mor:

Og så er mine artikler endelig kommet på bibzoom. I første omgang kun min Roskilde-liste, men anmeldelser vil følge:
Del 1
Del 2
Del 3
Desværre har King Krule så i mellemtiden aflyst sin optræden – men til gengæld kommer Metallica, så med dårligt nyt, kommer godt nyt.

Desuden er de 5 første afsnit af mit anmeldelsesprogram på rockkanalen, The Vinyl Countdown, blevet sendt. De vil fra næste afsnit skifte format en kende, men jeg håber, at dette kun vil gøre programmet bedre. Sig endelig til, hvis det ødelægger oplevelsen for jer. Ved samme lejlighed er anmeldelserne op til nr. 462 blevet skrevet om igen, så de er af højere standard. Det har desværre skåret ned på “nye” anmeldelser, men det burde heldigvis snart gå hurtigere igen.